Biografi

Linda Annan Sommer (1978) er autodidakt kunstmaler, med en stor passion for farver og former.

Jeg har altid haft en trang til at udtrykke mig gennem billeder, og jeg er i høj grad fascineret af lys, former, mennesker og ansigter. 

Kunst skal ikke kun ses, men også føles og her mener jeg det helt bogstaveligt, da alle mine værker, både er for øjne og fingre. Den ofte tykke streg som kendetegner min kunst, giver modtageren mulighed for at føle værkernes udformning.

Min omgangskreds omtaler ofte mine værker som sprudlende. Jeg tænker selv at mine værker afspejler de stærke bånd og følelser, der kan være imellem os levende væsener.

Følelser som glæde, sorg, troskab og svigt, er blot nogle af de følelser jeg har følt under fremkomsten af disse værker.

Alle mine malerier er malet med en glad og nysgerrig spontanitet, der kan minde om barnets. Jeg er selv mor til to fantastiske børn og via denne rolle oplever jeg dagligt, hvor spontane og kreative børn kan være.

”Fordi farver skaber glæde” 

Er mit mantra, og det følger mig hver eneste gang jeg sætter mig foran det tomme lærred. Men glæden føler jeg også, når jeg ser mine værker på mine hvide vægge. Jeg håber og tror, at denne glæde kan videreføres til maleriernes fremtidige ejermænd.